DKK 0,00

Akrylgarn

100% Akryl

Acrylic 700x700 JPEGred2

Fylkis Akryl

Fylkis acrylic 700x700

Akryl Blanding

Acrylic mix 700x700 JPEGred1

Reflexgarn

Reflexyarn 2 JPEGred1 700x700

Akrylgarn
Akrylgarn er et stærkt materiale, som er let at arbejde med. Garnet glider let på hæklenålen eller strikkepindene, og det færdige arbejde holder farve og pasform. Nye teknologier i produktionen af akrylgarn verden over har forbedret kvaliteten af garntypen. Det stærke materiale fremstillet af syntetiske fibre kan idag fås i høj kvalitet til en billig penge, og så kan det produceres i alle tænkelige farver og tykkelser. Akrylgarnet kan vaskes flere gange end garn af f.eks. naturmaterialer som bomuld uden at det mister farve og form og uden at farven smitter af. Derudover er akryl et godt valg hvis man feks. ikke tåler uld og andre materialer.

Slip fantasien løs
Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan kreere med garn i 100% akryl. Alt fra sofatæpper, tøj, puder, måtter til badeværelset, legetøjs dyr, tasker, mopper, klude, uro til barnet, pandebånd, vanter, halstørklæder, huer, bogmærker, sokker, julepynt, påskepynt, gaver, sengetæpper, potteskjulere og meget andet sjov. Der er absolut ingen grænser for hvad man kan kreere med et par strikkepinde eller en hæklenål og en rulle garn i hænderne. Og det er jo det der er så sjov. Kender du det, at man ikke kan stoppe med at sætte projekter igang og dårligt får tid til at gjort det forrige færdigt? Hækle og strik er en hobby man tager til sig for livet. For os personligt er det kreativiteten og den nærmest meditative effekt det har at sidde og hækle og strikke. Vi er sammen om alle de spændende projekter og har de helt store pinterest boards igang. Du er iøvrigt altid meget velkommen til at dele det du har kreeret med os.

Tag et kig på vores udvalg af smukke farver i akrylgarn og vælg lige de farver, der passer til dit næste projekt. Vi gør alt hvad vi kan for at holde en fast lav pris på vores garn i alle kvaliteter og mærker, så der er plads til, at du kan få mere mellem hænderne. Som den lille butik vi nu engang er, betyder det rigtig meget have en god relation til vores kunder. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål, forslag eller andet på hjertet.

Gå på opdagelse i butikken

Garn

Bomuld

Drops Baby Merino

Fylkis Tube

Drops Karisma

Drops Fabel

Fylkis Akryl

Fur Lux

Drops Glitter

Hjælpemidler

Uld

Fylkis Hokus Pokus

Knapper & Spænder

Fylkis Mini Tube

Drops Safran

Järbo Reflex

Drops Cotton Merino

Polyamid

Prikken over i’et

Garntype

Drops Loves You 7

Drops Paris

Drops Alpaca

Drops Air

Fylkis Bomuld

Polyester

Akryl

Garn

Prikken over i’et

Uld

Drops Baby Merino

Drops Loves You 7

Knapper & Spænder

Drops Karisma

Drops Alpaca

Drops Safran

Fylkis Akryl

Fylkis Bomuld

Drops Cotton Merino

Drops Glitter

Akryl

Hjælpemidler

Bomuld

Garntype

Fylkis Hokus Pokus

Fylkis Tube

Drops Paris

Fylkis Mini Tube

Drops Fabel

Drops Air

Järbo Reflex

Fur Lux

Polyester

Polyamid

Garn

Læs salgs- & leveringsbetingelser
Just One More Row & Nur Noch Eine Reihe
er en del af Delphi Trading ApS
(CVR nr. 39460793)
Naverland 2, DK-2600 Glostrup
Telefon: +45 33 15 46 15
Mail: hello@justonemorerow.dk

© Delphi Trading ApS * 2018
Sociale Medier
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og deltag automatisk i vores konkurrencer

    Om Os:
    Vi er en lille familieejet garnbutik som elsker det kreative og farver, når det kommer til hækle og strik. Garn sætter kulør på hverdagen, og det kan være ren meditation at sætte sig ned efter en lang dag og gå igang med sine kreative projekter. Mulighederne for de kreationer, man kan skabe med garn, er uendelige. Vi synes, det er sjov at udfordre det konventionelle og sætte sit helt personlige præg på håndarbejdet.

    Vi er mor og datter og kommer fra Vallensbæk på Sjælland. Vi har kontor og lager i Glostrup. Vi har søgt på bakker og i dale efter garn i god kvalitet til enhver pengepung. Så her hos os finder du et bredt udvalg af det mest almindelige garn i en god kvalitet, der er til at betale men også nogle mere innovative og nye garner, der kan nære det kreative.

    Vores lille maskot uglen, som du måske har bemærket, hedder Fylki. Fylki betyder “række” på færøsk og deraf vores navn “Just One More Row” altså bare lige een række mere.

    For det er jo nu engang sådan det er, når vi sidder og hygger os med vores hækle- og strikkeprojekter. Man kan næsten ikke lægge det fra sig igen, for man kunne jo bare liiiige hækle/strikke een række mere 😉