DKK 0,00

Fylki’s Krea Garn

Fylki Garn

Her ser du vores udvalg af Fylki’s Kreative Garn. Det er vores butiks eget garn. Vi har samlet et udvalg af både bomuld og akrylgarn som vi syntes var lækre gode garner. Du finder også vores lidt anderledes tubegarn der har nogle helt særlige egenskaber. Det kan du læse mere om på hver enkelt garntype. Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Fylkis Bomuld

Fylki Bomuld 2 700x700

Fylkis Mini Tube

Fylkis Mini Tube 700x700

Fylkis Akryl

Fylkis acrylic 700x700

Fylkis Hokus Pokus

Hokus Pokus 1 700x700 JPEG

Fylkis Tube

Fylkis Tube 2 700x700

Hjælpemidler

Craft Tools 700x700 JPEGred1
Læs salgs- & leveringsbetingelser
Just One More Row & Nur Noch Eine Reihe
er en del af Delphi Trading ApS
(CVR nr. 39460793)
Naverland 2, DK-2600 Glostrup
Telefon: +45 33 15 46 15
Mail: hello@justonemorerow.dk

© Delphi Trading ApS * 2018
Sociale Medier
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og deltag automatisk i vores konkurrencer

Om Os:
Vi er en lille familieejet garnbutik som elsker det kreative og farver, når det kommer til hækle og strik. Garn sætter kulør på hverdagen, og det kan være ren meditation at sætte sig ned efter en lang dag og gå igang med sine kreative projekter. Mulighederne for de kreationer, man kan skabe med garn, er uendelige. Vi synes, det er sjov at udfordre det konventionelle og sætte sit helt personlige præg på håndarbejdet.

Vi er mor og datter og kommer fra Vallensbæk på Sjælland. Vi har kontor og lager i Glostrup. Vi har søgt på bakker og i dale efter garn i god kvalitet til enhver pengepung. Så her hos os finder du et bredt udvalg af det mest almindelige garn i en god kvalitet, der er til at betale men også nogle mere innovative og nye garner, der kan nære det kreative.

Vores lille maskot uglen, som du måske har bemærket, hedder Fylki. Fylki betyder “række” på færøsk og deraf vores navn “Just One More Row” altså bare lige een række mere.

For det er jo nu engang sådan det er, når vi sidder og hygger os med vores hækle- og strikkeprojekter. Man kan næsten ikke lægge det fra sig igen, for man kunne jo bare liiiige hækle/strikke een række mere 😉