Cookie- & Persondatapolitik (GDPR)

Cookie- og persondatapolitik (GDPR)

Persondatapolitik

Registrering af oplysninger i forbindelse med køb

i forbindelse med køb af varer på www.jomr.dk giver du samtykke til, at vi registrerer og behandler enkelte personoplysninger.

Vi registrerer kun almindelige persondata om kunden: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt oplysninger om, hvad du har købt. 

Indsamlingen af personlige data sker altid i overensstemmelse med gældende lovgivning samt EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Dit samtykke gives jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Formålet med indsamlingen er disse oplysninger er at kunne behandle købet, levere varerne og opfylde bogføringslovens krav. Det giver os endvidere mulighed for at rådgive dig og tilpasse vores kommunikation og markedsføring.

Ovenstående data bliver gemt i min. 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 12. Såfremt man herefter beder om at blive slettet, vil det naturligvis ske omgående, dog inden for rammerne af bogføringslovens regler. Efter 5 år slettes alle oplysninger. Vi registrerer ingen særlige kategorier af person oplysninger, jf. databeskyttelsensforordningens art. 9.

Direktøren for Delphi Trading ApS er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger der registreres om dig. jomr.dk sælger ikke dine oplysninger. Dine oplysninger videregives alene til vores tekniske support, nyhedsbrevssystem samt til brug for vores ERP system. Denne videregivelse sker alene for at jomr.dk kan overholde dansk lovgivning og for at butikken kan opretholde driften.

Vi gør alt hvad vi kan for at behandle dine persondata sikkert og fortroligt, herunder ved at sørge for at vores systemer er sikret bedst muligt mod eventuelle angreb. Vi forbeholder os dog retten til at opdatere informationerne på denne side løbende, hvorfor vi opfordrer vores kunder til altid at løbe denne side igennem for eventuelle nye tilpasninger.

Dine rettigheder

Vi beder om dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem uden samtykke. I så fald vil du blive oplyst om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.


Kunden har mulighed for indsigt i vores registrering af data om sig selv, og kan således gøre indsigelse mod en registrering. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: hello@justonemorerow.dk.

Hvis du ønsker at klage over den måde vi behandler dine personoplysninger på, kan du rette henvendelse til Datatilsynet via: www.datatilsynet.dk.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer og behandler dit navn og din e-mailadresse samt oplysninger om hvad du har købt. Vi videregiver kun dine oplysninger til den leverandør der står for den tekniske afsendelse af vores nyhedsbreve.

Formålet med indsamlingen af disse data er, at vi kan sende dig e-mails med information om tilbud, varer der er kommet tilbage på lager og andet lignende indhold.

Direktøren for Delphi Trading ApS er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger der registreres om dig. jomr.dk sælger ikke dine oplysninger. Dine oplysninger videregives alene til vores tekniske support , nyhedsbrevssystem samt til brug for vores ERP system. Denne videregivelse sker alene for at jomr.dk kan overholde dansk lovgivning og for at butikken kan opretholde driften.

Du kan til en hver tid afmelde dig nyhedsbrevet og dermed trække dit samtykke tilbage. Vi sletter derefter din e-mail adresse og dit navn, så du ikke længere modtager nyhedsbreve fra os, jf. databeskyttelsesforordningens art. 17. Alle tilmeldte af nyhedsbrevet slettes efter 5 år, jf. databeskyttelsesforordningens regler herom.

Cookies og analytisk værktøj

Den information (cookies) vi indsamler om alle besøgende på www.justonemorerow.dk, anvender vi udelukkende med det formål at forbedre din brugeroplevelse, vurdere hvordan specifikke elementer bruges, samt til at kunne understøtte vores markedsføring. De tekniske cookies vi anvender på www.jomr.dk bruges bl.a. til at sørge for, at webshoppen holder styr på hvilke varer du har puttet i kurven.

Via cookies forbedrer vi butikkens tilgængelighed, forbedrer brugeroplevelsen og søgefunktionerne, ligesom vi får mulighed for at få informationer om kundernes demografiske data, favoritprodukter samt købsfrekvens, tid og dato. Kunder bedes venligst acceptere brugen af cookies.

Vi anvender Google Analytics, som hjælper os med at måle bestemt trafik på vores webshop, hvilket i sidste ende vil være med til at gøre det til en bedre oplevelse at handle på www.justonemorerow.dk. På den måde kan vi tilpasse og oprette indhold samt tjenester, der stemmer overens med brugernes interesser og ønsker.

Tredjeparts cookies

www.justonemorerow.dk bruger forskellige tredjeparts cookies, som indimellem også gør brug af cookies. Disse kan til enhver tid fravælges. Når vi gør brug af tredjeparts cookies, er det for at kunne føre statistikker over besøg. Med Google Analytics, kan vi f.eks. analysere, hvilke sider som der bliver brugt, og hvor lang tid der bruges på dem.

Google Analytics kan fravælges her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cookies indeholder ingen persondata.

Hvis du ikke ønsker cookies

Du kan til en hver tid blokere eller slette eksisterende cookies. Vi anbefaler dog, at du læser hele afsnittet om cookies igennem før du ændrer i dine cookie indstillinger, da ændringer kan medføre en dårligere brugeroplevelse på vores webshops. Ændringer i cookies kan betyde, at visse funktioner ikke er tilgængelige.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

Delphi Trading ApS, Servicevej 6, 4220 Korsør. CVR nr 39 46 07 93

email: hello@justonemorerow.dk

website: www.justonemorerow.dk eller www.jomr.dk

Indkøbskurv