Cookie- & Persondatapolitik (GDPR)

Cookie- og persondatapolitik (GDPR)

Den information vi indsamler om alle besøgende på www.justonemorerow.dk, anvender vi udelukkende med det formål at forbedre din brugeroplevelse, vurdere hvordan specifikke elementer bruges, samt til at kunne understøtte vores markedsføring.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige: Delphi Trading ApS, Naverland 2, 13. sal, 2600 Glostrup. CVR nr 39 46 07 93

Telefon: 33 15 46 15. mail: hello@justonemorerow.dk – website: www.justonemorerow.dk
Vi registrerer kun almindelige persondata om kunden, dvs. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt oplysninger om, hvad du har købt. Indsamlingen af personlige data sker altid i overensstemmelse med gældende lovgivning samt EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Formålet med indsamlingen er disse oplysninger er at kunne behandle købet, levere varerne og opfylde bogføringslovens krav. Vi har endvidere mulighed for at rådgive dig og tilpasse vores kommunikation og markedsføring.

Ovenstående data bliver gemt i min. 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Såfremt man herefter beder om at blive slettet, vil det naturligvis ske omgående. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger, og vi videregiver ingen personfølsomme data om dig.

Vi beder om dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem uden samtykke. I så fald vil du blive oplyst om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.
Kunden har mulighed for indsigt i vores registrering af data om sig selv, og kan således gøre indsigelse mod en registrering. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@justonemorerow.dk. Direktøren for Delphi Trading ApS er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger der registreres om dig.

Via cookies (indeholder ingen personfølsomme data) forbedrer vi butikkens tilgængelighed, forbedrer brugeroplevelsen og søgefunktionerne, ligesom vi får mulighed for at få informationer om kundernes demografiske data, favoritprodukter samt købsfrekvens, tid og dato. Kunder bedes venligst acceptere brugen af cookies.

Indkøbskurv